tisdag, januari 06, 2009

Så söt

Idag har den ena lilla kattungeflickan öppnat ett öga! Så söt man blir med en gång. Lite roligt ser det också ut för den delen. Det ena ögat helt öppet och det andra kisar bara på mig utan att egentligen se så mycket. Fniss, en för tillfället enögd liten krabat. De andra småttingarnas ögon börjar också glipa lite så om bara någon dag har jag kattungar på "riktigt". För visst blir det stor skillnad när ögonen öppnas. De går från ett ganska osött stadie till att bli så underbart söta. Nu börjar snart hängandet över bolådan på heltid. Måste nog anställa en Inga som tar hand om huset åt mig någon månad eller så...

Det börjar också bli dags att utställningspreparera. Kommer att ställa på Nerks utställning i slutet av månaden och det är en hel del jobb med pälsar innan dess.
Det ska bli jätteroligt att komma ut igen. Har inte varit på utställning sedan i slutet av november och det drar faktiskt ganska mycket i utställningstarmen nu. Ska bli trevligt att träffa er alla gulliga kattmänniskor igen!

//Brittmarie

"Det finns få uppriktiga vänner - men så är heller inte efterfrågan så stor."

Inga kommentarer: