lördag, februari 07, 2009

Spännande dag...

...är det.
Idag hoppas jag få reda på vilken placering Saga får i Ragdollklubbens Årets Katt. Att Saga är bland de tre bästa både som vuxen hona och ungdjur, det vet vi redan via ett brev vi fick för ett par veckor sedan. Hon har också placerat sig bland de tio bästa i Nerk´s Årets Katt - också där som både vuxen hona och ungdjur. Fler spännande dagar blir det alltså.
Kattungarna växer så det knakar. Babyhagen är nerplockad och de har hela "barnkammaren" att busa runt i nu. För busar de gör de. Skitsöta är de naturligvis också. Under nästa vecka kommer de att få flytta ut i verkligheten. De är jätteduktiga på att gå på lådan nu så det börjar bli dags att komma ut i stora vida världen bland katter, människor och hund.

I torsdags var jag och Vilda på Strömsholm och röntgade hennes höfter. Fantastisk katt, hon fixade det utan att behöva sövas - inte ett fräs kom det över hennes läppar trots att hon blev rejält utdragen. Jätteduktig tjej. Håller tummarna för att allt är bra med hennes höfter så att vi kan sätta våra planer i verket på vårkanten.
Ha de så gôtt!
//Brittmarie
"En streber går och ser blott ett: sitt mål.
En vis man plockar blommorna vid vägen."

Inga kommentarer: