fredag, juni 12, 2009

Imorse var det...

....så mörkt och dystert att jag var tvungen att tända lampan för att ha en chans att se bokstäverna i morgontidningen. Regnet bara öser ner och här är det skolavslutning idag. Stackars ungar, börja sommarlovet så här. Ok, Den blomsterid nu kommer och Idas sommarvisa klingar ju vackert ändå men det här med avslutningsfest i trädgården kan man nog glömma om man inte har ett rejält partytält och inte har hängt undan vinterjackorna förståss.


Lilla Lila går här med sin runda goa mage och väntar. Vill gärna vá där jag är och letar då och då efter en bra plats att lägga sina ungar på. Bolådor finns det lite här och där men just nu verkar det som kojorna i klätterställningarna faller damen bättre i smaken. Lite för trångt och bökigt tycker matte om den saken men vi ska nog komma överens när det väl blir dags.

Tror att slemproppen gick igår så förhoppningsvis behöver vi inte vänta så många dagar till ....? De här sista dagarna innan förlossningdags är inte så roliga alla gånger. Man blir ju ganska låst, honan vill att man ska vara i närheten heeeeela tiden och matte vågar sig inte på några långvariga utflykter från hemmet för ibland kan det gå riktigt fort från icke förlossning till förlossning. Nåja, ska väl inte bara gnälla som den värsta Närking (är ju Värmlänning ju) för det ÄR underbart och jätteroligt att både vänta kattungar och ha kattungar i huset!!!!!!


Sagas bebbar mår bara bra och är söta. De har börjat upptäcka lite fler delar av huset och det är både spännande och lite otäckt. Deras värld blev så stor i ett nafs och dessutom finns ett gäng katter och en äcklig hund som är lite väl närgångna ibland. Kan bara sitta och titta på dem i timmar utan att få något annat gjort. Inte bra för städmoralen inte...

På tal om det, är det dags att plocka fram snabeldraken och ta ett varv med den. Blir nog lite jobb för skurhink och mopp också skulle jag tro. Lika bra när vädret är som det är....

Ha de!
//Brittmarie

"Det är fel att göra fel
men det är värre att förneka misstag
."

Inga kommentarer: